NJOFTIM-Mbyllja e Konsullatës!!!

Në zbatim të vendimit të marrë nga qeveria gjermane për mbylljen totale të gjithë veprimtarive të subjekteve dhe të institucioneve për parandalimin e Pandemisë Covid-19, nga data 16 dhjetor 2020 deri 10 janar 2021, Konsullata e Përgjithshme e RSH në Mynih, pezullon aktivitetin e saj gjatë kësaj periudhe.
Do të vijojmë trajtimin vetëm për rastet emergjente dhe për takimet për të cilat janë të caktuar datat.
Funksionimi do të vazhdojë për sa kohë kjo gjë do të jetë e mundur dhe e lejueshme nga autoritetet gjermane në kushtet aktuale.
Aplikimet e tjera do të shtyhen për t’u shqyrtuar pas rihapjes së Konsullatës, në zbatim të vendimeve që do të marrë qeveria gjermane, për rifillimin e veprimtarisë së institucioneve.

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00