Aktivitet për mësimin e gjuhës shqipe në Mynih, 23.04.2017!

"Në Kuvendin Themelues për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në Bavari, në prezencën e Ministrit të Arsimit dhe Ministrit të Diasporës të Republikës së Kosovës, Zz. Bajrami dhe Murati, si dhe aktivitetin kulturor me Shoqatën "Iliria" në Mynih."

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00