Informacion mbi njohja reciproke e lejeve të drejtimit në Gjermani dhe Shqipëri / Informationen über Gegenseitige Anerkennung von Führerscheinen in Deutschland und Albanien

Informacion në Gjuhën Shqipe Njohja reciproke e lejeve të drejtimit në Gjermani dhe Shqipëri Rregullat e reja hyjnë në fuqi më 1 qershor 2022 Zotëruesit e një lejeje drejtimi të kategorive A, A1, A2, B, BE, C, C1, C2, D, D1, D2 (motoçikletë, veturë, kamion dhe autobus), të lëshuar

 

PRODHIMIN/TËRHEQJEN E PASAPORTAVE DHE KARTAVE ID

Njoftim: Qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta dhe kartë ID, deri në datën 11 nëntor 2022, mund ti tërheqin ato në Konsullatë, gjatë orarit zyrtar ( Hënë - Premte në orarin 09:30 - 14:00 ).

 

MBYLLUR-DITË PUSHIMI - 28 dhe 29 Nëntor 2022

Ju informojmë se në datën 28-29 Nëntor 2022, Konsullata në Mynih do të jetë e mbyllur. Dita e Pavarësisë dhe Dita e Clirimit! Shënim: Në rastet kur festat zyrtare të Republikës së Shqipërisë bien në ditët e pushimeve javore (e shtunë ose e djelë), dita pasardhëse e javës

 

Njoftim mbi aplikimin për dokumenta biometrike dhe regjistrimin e adresës tuaj në Gjermani!

Të nderuar qytetarë, shihni linkun e mëposhtëm të Ministrisë së Diasporës të RSH, në lidhje me aplikimin për dokumenta dhe regjistrimin e adresës tuaj në Gjermani! https://diasporashqiptare.al/…/si-te-aplikoj-online-per-ri…/   Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme - Repub

 

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00