PRODHIMIN/TËRHEQJEN E PASAPORTAVE DHE KARTAVE ID

Njoftim: Qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta dhe kartë ID, deri në datën 19 GUSHT 2022, mund ti tërheqin ato në Konsullatë, gjatë orarit zyrtar ( Hënë - Premte në orarin 09:30 - 14:00 ).

Adresse


General Consulate of the Republic of Albania
München / Deutschland
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00-14:00