NJOFTIM!!!

Të nderuar bashkatdhetarë!

Konsullata e Përgjithshme e RSH në Mynih hapet në datën 11 maj 2020!
KUR TË PARAQITENI NË KONSULLATË DUHET TË KENI MARRË ME VETE MASKË MBROJTËSE. Nëse nuk i keni nuk do lejoheni të aplikoni! Kujdes: Landi i Bavarisë nga data 27 prill 2020, e ka bërë me detyrim vendosjen e maskave mbrojtëse, pasi nëse nuk i keni gjobiteni!

Qëndroni në kontakt me postën tuaj elektronike, ku do ju dërgohen nga konsujt detajet e datave dhe orareve e reja të takimit, si dhe rregullat që duhen respektuar nga ana juaj!

Qytetarët do të pranohen sipas Termineve të përcaktuar nga sistemi www.e-albania.al. (Shërbimet Konsullore Online).

Adresse


General Consulate of the Republic of Albania
München / Deutschland
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00-14:00