MASAT ANTI-COVID-19 NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

Masat Anti-Covid-19, që kanë hyrë në fuqi nga data 04 janar 2022, në Republikën e Shqipërisë janë sa vijon: -​Ora policore në orën 23:00 – 06:00. -​Qytetarët që hyjnë në Republikën e Shqipërisë, nga të gjitha pikat kufitare apo ata që kalojnë tranzit, duhet të dorëzoj

 

NJOFTIM PËR PRODHIMIN/TËRHEQJEN E PASAPORTAVE

Konsullata njofton se qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë, deri në datën 24 Dhjetor 2021, mund të tërheqin pasaportën ose kartë ID në Konsullatë, gjatë orarit zyrtar ( Hënë - Premte në orarin 09:00 - 14:00 ).

 

NJOFTIM- MBYLLUR 03 dhe 04 JANAR 2022

Ju njoftojmë se në datën 03 dhe 04 JANAR 2022, Konsullata në Mynih do të jetë e mbyllur, me rastin e viti të ri.  Shënim: Në rastet kur festat zyrtare të Republikës së Shqipërisë bien në ditët e pushimeve javore (e shtunë ose e djelë), dita pasardhëse e javës është d

 

NJOFTIM!!!

Të nderuar qytetarë, Me përmirësimin e shërbimit për pajisjen me Pasaportë Biometrike dhe Kartë ID, siç jeni tashmë në dijeni, jeni ju vetë që caktoni datën dhe orën kur dëshironi/mundeni të paraqiteni në ambasadë apo konsullatë. Në mesazhin elektronik që do të merrni pas

 

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00