Takim i Ambasadorit Ridi Kurtezi me Z.Ranko Krivokapic, Minister i Jashtëm i Malit të Zi

Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi Z. Ranko Krivokapic, Ministër i Jashtëm i Malit të Zi, për t’i uruar detyrën dhe për të rikonformuar dëshirën e Qeverisë së RSH për të forcuar marrëdhëniet dypalëshe dhe për të intensifikuar bashkëpunimin në të gjitha fushat me interes të ndërsjelltë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00