Articles

GEZUAR 2020!

Albanian

GEZUAR 2020!
Duke shfrytëzuar rastin pranë bredhit të Vitit të Ri me fëmijët e punonjësve të ambasadës tonë i uroj atyre, gjithashtu gjithë dashamirëve, miqve, kolegëve anembanë, shqiptarëve në Mal të Zi, Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri! Qoftë një vit i suksesshëm në punë, jetë e familje, ndërsa veçanërisht për fëmijët tuaj, një vit i lumtur e plot shëndet, me mbarëvajtje në shkollë, shoqëri e dije!

 

 

 

 

Mirenjohje dhe vleresim i vecante per Qeverine e Malit te Zi dhe Ministrin e Shendetesise per ndihmen humanitare te percjelle per te prekurit nga termeti i 26 nentorit ne Shqiperi.

Albanian

Mirenjohje dhe vleresim i vecante per Qeverine e Malit te Zi dhe Ministrin e Shendetesise per ndihmen humanitare te percjelle per te prekurit nga termeti i 26 nentorit ne Shqiperi.

 

 

Mesazh falenderues i Ambasadorit te Shqiperise

Albanian

Të dashur bashkëkombas!

Pak ditë pas tërmetit të 26 nëntorit 2019 dhe pasojave tragjike që ai pati në jetë njerëzish dhe dëme materiale në Shqipëri, në cilësinë e përfaqësuesit diplomatik të Shqipërisë në Malin e Zi, une kam nderin dhe privilegjin që në emër të autoriteteve më tël arta të Shtetit Amë, të shpreh falenderimet më të vecanta për të gjitha mesazhet ngushëlluese dhe solidaritetin e treguar, përmes mbledhjes së ndihmave financiare për familjet e prekura nga kjo fatkeqësi e rëndë natyrore.

Grupi nga Plava deh Gucija

Albanian

Në vijim të tërmetit të 26 nëntorit 2019 dhe pasojave tragjike që ai pati në jetë njerezish dhe dëme materiale në Republikën e Shqipërisë, pata kenaqesinë e vecantë të prisja në Ambasadë një grup inicues nga Plava dhe Gucia, të cilëve në emrin tim dhe të autoriteteve shqiptare, i kam shprehur falenderimet e vecanta për mesazhet ngushëlluese dhe solidaritetin e treguar, përmes mbledhjes së ndihmave financiare në këto treva.
Respekt dhe mirënjohje për organizatorët e këtij aktiviteti:
Z. Ali Kukaj
Z. Shaban Prelvukaj
Z. Asdren Celaj

Mirenjohje per Z. Ivan Brajovic, Kryetar i Kuvendit te Malit te Zi, per mesazhin e ngrohte te ngushellimit, duke deshmuar solidaritet dhe humanizem te jashtezakonshem

Albanian

Mirenjohje per Z. Ivan Brajovic, Kryetar i Kuvendit te Malit te Zi, per mesazhin e ngrohte te ngushellimit, duke deshmuar solidaritet dhe humanizem te jashtezakonshem.

Mirenjohje per Z. Ivan Brajovic, Kryetar i Kuvendit te Malit te Zi, per mesazhin e ngrohte te ngushellimit, duke deshmuar solidaritet dhe humanizem te jashtezakonshem.

Albanian

Mirenjohje per Z. Ivan Brajovic, Kryetar i Kuvendit te Malit te Zi, per mesazhin e ngrohte te ngushellimit, duke deshmuar solidaritet dhe humanizem te jashtezakonshem.

 

Të nderuar bashkëkombas

Albanian

Të nderuar bashkëkombas,
Festa e Pavarësisë vjen sot vetëm 2 ditë pas tërmetit të fuqishëm që preku Shqipërinë dhe ku humbën jetën me dhjetra qytetarë shqiptarë. Gjej rastin t’ju falenderoj ju të gjithëve për mesazhet tuaja ngushëlluese dhe solidaritetin e treguar, por edhe autoritetet malazeze për gadishmërinë dhe angazhimin e treguar për të ndihmuar Shqipërinë në këto momente të veshtira.
Të dashur miq,

Mirenjohje Ministrit të Mbrojtjes Boshkovic dhe të gjitha autorieteve malazeze për gadishmërinë dhe angazhimin e treguar për të ndihmuar Shqipërinë në këto momente të veshtira.

Albanian

Mirenjohje Ministrit të Mbrojtjes Boshkovic dhe të gjitha autorieteve malazeze për gadishmërinë dhe angazhimin e treguar për të ndihmuar Shqipërinë në këto momente të veshtira.

Deshirojme te bejme me dije dokumentacionin qe duhet te pergatisin shoqatat, individet apo cdo ent juridik qe deshirojne te sjellin ne Shqiperi ndihma humanitare per perballimin e situates se rende te termetit qe goditi vendin tone me date 26 nentor 2019.

Albanian

Te nderuar,
Deshirojme te bejme me dije dokumentacionin qe duhet te pergatisin shoqatat, individet apo cdo ent juridik qe deshirojne te sjellin ne Shqiperi ndihma humanitare per perballimin e situates se rende te termetit qe goditi vendin tone me date 26 nentor 2019.
Dhuruesi duhet te hartoje

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00