Articles

Ambasadori

Albanian

Emri: RIDI

Mbiemri: KURTEZI

Ditëlindja: 12.05.1974

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

MARRËVESHJESHE, MEMORANDUME E PROTOKOLLE DYPALËSHE

1. Marrëveshje ndërmjet Ministrisë së Rendit Publik të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme të Malit të Zi mbi vendosjen e qarkullimit të përhershëm ndërkombëtar nëpërmjet pikës së kalimit kufitar Hani i Hotit-Bozhaj. Nënshkruar më 24.01.2000.

2. Protokoll bashkëpunimi ndërmjet MPJ së Republikës së Shqipërisë dhe MPJ të Malit të Zi, nënshkruar në Podgoricë më 25 prill 2000.

Shërbime të Ambasadës

Albanian

Ambasada e Republikës Shqipërisë ju bën ditur adresat

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacioni investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

Rritja ekonomike e vendit reflekton shenja të konsolidimit fiskalduke reduktuar gradualisht defiçitin buxhetor dhe borxhin publik dhe stabilitet ekonomik.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00