Ne datat 15-16 Prill, ne Podgorice, zhvilloi punimet Konferenca Nderkombetare me teme " Parlamentaret e Rinj - BE dhe Ballkani Perendimor"

Ne datat 15-16 Prill, ne Podgorice, zhvilloi punimet Konferenca Nderkombetare me teme " Parlamentaret e Rinj - BE dhe Ballkani Perendimor" Ne kete Konference morren pjese disa deputete te Kuvendit te Shqiperise. Punimet e kesaj Konference i pershendeti Zv.Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, z

 

Në datat 4-5 prill në Budva zhvilloi punimet Konferenca për Forcimin e Bashkëpunimit Rajonal dhe Adriatiko-Jonian në Fushën e Rinisë.

Në datat 4-5 prill në Budva zhvilloi punimet Konferenca për Forcimin e Bashkëpunimit Rajonal dhe Adriatiko-Jonian në Fushën e Rinisë. Ne këtë konferencë Republika e Shqipërisë u përfaqësua me një delegacion nga Ministria e Arsimit, Rinise dhe Sporteve, të drejtuar nga Zëvendësminis

 

Në datën 2 prill, Ambasadori Ridi Kurtezi zhvilloi një takim kortezie me z. Nik Gjeloshaj, Kryetar i Komunës Tuz.

Në datën 2 prill, Ambasadori Ridi Kurtezi zhvilloi një takim kortezie me z. Nik Gjeloshaj, Kryetar i Komunës Tuz. Gjatë këtij takimi Ambasadori e uroi z. Gjeloshaj për zgjedhjen e tij në detyrë dhe i përcolli përshëndetjet më të ngrohta dhe urimet më të sinqerta të autoriteteve më

 

Ekspozita fotografike "Colours of Albania" ne Ulqin - 28 Mars 2019

Ekspozita fotografike "Colours of Albania" ne Ulqin - 28 Mars 2019 Kjo eshte hera e pare qe Ambasada organizon këtë ekspozite fotografike dhe qellimi i saj është promovimi i Shqiperise, nëpërmjet publikimit të imazheve. Gjate fjales pershendetese Ambasadori Kurtezi theksoi: “Colours

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38320671772
Fax: +38320671772

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00