Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi dhe uroi për detyrën, Kryetarin e Komunës së Ulqinit, z. Omer Bajraktari dhe Kryetarin e Këshillit Komunal, z. Adrian Mavriq.

Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi dhe uroi për detyrën, Kryetarin e Komunës së Ulqinit, z. Omer Bajraktari dhe Kryetarin e Këshillit Komunal, z. Adrian Mavriq. Ambasadori i përgëzoi për vizionin politik përbashkues, duke theksuar se Ulqini ka nevojë për një shumicë të gjerë politike, pë

 

Ambasadori Ridi Kurtezi uroi për detyrën znj. Daniela Gjurovic, Kryetare e Kuvendit të MZ.

Ambasadori Ridi Kurtezi uroi për detyrën znj. Daniela Gjurovic, Kryetare e Kuvendit të MZ. Bashkarisht kanë rikonfirmuar dëshirën e mirë për të vazhduar bashkëpunimin intensiv midis të dy parlamenteve si një instrument i rëndësishëm në nxitjen dhe përparimin e marrëdhënieve dypal

 

Ambasadori Ridi Kurtezi takoi Zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Investimeve Kapitale, z. Ervin Ibraimovic.

Ambasadori Ridi Kurtezi takoi Zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Investimeve Kapitale, z. Ervin Ibraimovic. Gjatë takimit u diskutuan çështje të bashkëpunimit ekonomik dhe ecuria e disa projekteve të përbashkëta. Ambasadori riafirmoi qëndrimin e Qeverisë shqiptare për të zgjeruar dhe për

 

Takim i Ambasadorit Ridi Kurtezi me Z.Ranko Krivokapic, Minister i Jashtëm i Malit të Zi

Ambasadori Ridi Kurtezi, takoi Z. Ranko Krivokapic, Ministër i Jashtëm i Malit të Zi, për t’i uruar detyrën dhe për të rikonformuar dëshirën e Qeverisë së RSH për të forcuar marrëdhëniet dypalëshe dhe për të intensifikuar bashkëpunimin në të gjitha fushat me interes të ndërs

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00