PASAPORTA DHE KARTA ID PËR TU TËRHEQUR

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA DHE KARTA ID DERI NË DATËN 12 QERSHOR 2020, QË KËTO DOKUMENAT JANË GATI DHE DO T'JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE KANË KRYER PAGËSËN PËR KËTË SHËRBIM. TË TJERËT TË PARAQITEN NË KONSULLATË PËR TË TËRHEQUR DOKUMENTAT E TYRE NGA E HËNA NË TË PREMTE (ME PËRJASHTIM TË DITËVE PUSHIM) VETËM NË ORARIN 14:00 - 16:00.
KUJDES!!! DOKUMENTAT BIOMETRIKE MUND TË TËRHIQEN BRENDA 1 VITI NGA DITA E APLIKIMIT, NË RAST TË KUNDËRT DO TË KONSIDEROHEN TË REFUZUAR.
FALEMINDERIT!

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00