NJOFTIM - PASAPORTA PËR TU TËRHEQUR

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA IDENTITETI ELEKTRONIKE DERI NË DATËN 04 TETOR 2019, QË KËTO PASAPORTA JANË GATI DHE DO T'JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE PAGESËN PËR KËTË SHËRBIM. QYTETARËT E TJERË TË PARAQITEN NË KONSULLATË PËR TI TËRHEQUR DOKUMENTET E TYRE NGA E HËNA NË TË PREMTE (ME PËRJASHTIM TË DITËVE PUSHIM) VETËM NË ORARIN 12:00 - 14:00.
 
Kujdes!!! Dokumentat biometrike mund të tërhiqen brenda një viti nga dita e aplikimit, në rast të kundërt do të konsiderohen të refuzuar.
FALEMINDERIT!

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 3497834666

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00