NJOFTIM PËR FESTAT E NËNTORIT 2018

Të nderuar qytetarë,
Me rastin e festave të nëntorit, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano qëndron mbyllur ne datat 28, 29 dhe 30 Nëntor 2018. Shërbimi rifillon rregullisht të hënën dt. 3 Dhjetor 2018. 
Stafi i Konsullatës i uron gjithë bashkëatdhetarëve tanë kudo që ndodhen:
GËZUAR FESTAT!

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 3497834666

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00