NJOFTIM PËR DOKUMENTAT BIOMETRIKE

NË DATAT 30 DHE 31 DHJETOR 2020, NË KONSULLATËN SHQIPTARE NË MILANO NUK MUND TE BËHET TËRHEQJA E PASAPORTAVE BIOMETRIKE DHE KARTAVE TË IDENTITETIT PËR ARSYE TË INVENTARIT VJETOR. DATA E FUNDIT PER TËRHEQJE ËSHTË 29 DHJETORI. SHËRBIMI RIFILLON RREGULLISHT NË DATËN 4 JANAR 2021.

JU FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTIMIN.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00