Njoftim - Inventari vjetor i dokumentave biometrike

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano njofton se në datat 30 dhe 31 Dhjetor 2019 nuk do jetë e mundur as aplikimi dhe as tërheqja e dokumentave biometrike (pasaporte dhe karte id) për arsye të inventarizimit dhe mirëmbajtjes së sistemit nga ana e Kompanisë Aleat Safran Shpk.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin!

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00