NJOFTIM - FESTAT E FUNDVITIT 2019

Të nderuar qytetarë me rastin e Festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri Konsullata e Përgjithshme në Milano do të qëndrojë e mbyllur datë 25 dhe 26 dhjetor 2019, datë 1 dhe 2 janar 2020 si edhe datë 06 janar 2020.
Ju urojmë të gjithëve Gëzuar Festat!

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00