LAJMËRIM

Konsullata e Përgjithshme Shqiptare në Milano, për sigurinë e shtetasve dhe gjithë stafit konsullor, fton shtetasit me banim në zonat e izoluara, Codogno, Castiglione D'Adda, Casalpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo e San Fiorano, si edhe ata që shfaqin sintoma gripi, të qëndrojnë në shtëpi dhe mos të paraqiten pranë ambjenteve të Konsullatës, të zbatojnë me rreptësi udhëzimet e Minsitrisë së Shëndetësisë dhe Autoriteteve Lokale italiane.
Sapo situata të përmirësohet dhe Autoritetet italiane të komunikojnë zyrtarisht në lidhje me këtë do t'ju njoftojmë në lidhje me proçedurat për tu ndjekur.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00