KALENDARI I FESTAVE ZYRTARE

Janar   1 & 2    Ditët e Vitit Ri

Janar   6          Epifania

Mars    14        Dita e Verës

Mars    22        Dita e Nevruzit

Prill     21        Dita e Pashkës Katolike

Prill     28        Dita e Pashkës Ortodokse

Prill     25        Festa e Çlirimit të Italisë

Maj      01        Dita Ndërkombëtare e Punës

Qeshor  02      Festa e Republikës Italiane

Qeshor 05       Dita e Bajramit Madh

Gusht 12         Dita e kurban Bajramit
 
Gusht 15         Ferragosto

Shtator 05      Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës

Nëntor 1         Gjithë Shënjtorët

Nëntor 28        Dita e Flamurit dhe e Pavarësisë

Nëntor 29        Dita e Çlirimit

Dhjetor 7

Dhjetor 8          Dita Kombëtare e Rinisë

Dhjetor 25        Krishtlindjet

Dhjetor 26        Santo Stefano

Konsullata është e mbyllur Shtunave dhe Dielave, si dhe ditët e festave zyrtare shqiptare dhe italiane.

Shënim: Datat e festave Kurban Bajramit dhe Bajramit Madh mund jenë subjekt i ndryshimeve sipas kalendarit hënor. rast se do ketë ndryshime, do viheni dijeni me një njoftim dytë.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00