Informacion mbi afatin e vlefshmërisë së dokumenteve biometrike të Republikës së Shqipërisë

Të nderuar qytetarë,
Ju informojmë se Qeveria e Republikës së Shqipërisë, nëpëmjet Aktit Normativ, 23/20, ka vendosur që pasaportave biometrike të cilave u mbaron afati brenda vitit 2020, t'ju zgjatet vlefshmëria deri në 31 dhjetor 2020.
Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano ka njoftuar autoritetet italiane pëkatëse për këtë vendim të qeverisë shqiptare.
Për lehtësinë tuaj, ju ftojmë të printoni vërtetimin e mëposhtëm, në gjuhën italiane, për t'ja paraqitur autoriteteve italiane si dhe atyre kufitare.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00