Gëzuar Festat!

Konsullata e Përgjithshme në Milano komunikon se, me rastin e Festave të fundvitit, do të qëndrojë e mbyllur në datat 25 dhjetor 2020 dhe 01 janar 2021.
Gjejmë rastin t'ju urojmë të gjithëve gëzim, shpresë dh paqe. Gëzuar Krishtlindjet dhe një Vit të Ri plot shëndet dhe begati. 

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00