DITË PUSHIMI - PRILL MAJ 2019

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E SHQIPËRISË NË MILANO NJOFTON TË GJITHË QYTETARËT SE DO TË QËNDROJË E MBYLLUR NË DATAT: 22,25,29 PRILL SI EDHE NË DATËN 1 MAJ 2019 ME RASTIN E FESTAVE TË PASHKËS KATOLIKE DHE ORTODOKSE, FESTËS SË ÇLIRIMIT TË ITALISË SI EDHE FESTËS SË PUNËTORËVE.
GJEJMË RASTIN T'JU UROJMË TË GJITHËVE
GEZUAR FESTAT!

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 3497834666

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00