DITË PUSHIMI

Të nderuar qytetarë,
Ju njoftojmë se në datat 14 dhe 22 mars 2019 Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë do të qëndrojë e mbyllur me rastin e Festës së Verës dhe Festës Bektashjane të Nevruzit.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 3497834666

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00