Articles

Reforma e Shërbimeve Konsullore përmirëson dhe zgjeron gamën e shërbimeve

Albanian

Konsullata Shqiptare ne Milano, se bashku me Ambasaden Shqiptare ne Rome

ÇERTIFIKATA

Albanian

 

Lo chef di Alberto di Monaco cucinerà per i senzatetto milanesi

Albanian

La Befana del Clochard all’hotel Principe di Savoia: una tradizione che il

SHERBIMI POSTAR

Albanian

Duke filluar nga data 1 Maj 2017 çdo sherbim konsullor do te ofrohet vetem pasi te jete aplikuar online ne platformen dixhitale SHKO (Sherbimi Konsullor Online):

http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online

VIZAT

Albanian

Shtetasit ekstrakomunitare,

VLEFSHMERIA E DOKUMENTAVE SHQIPTARE

Albanian

- certifikatat e leshuara nga institucione shqiptare  kane nje vlefshmeri

KALENDARI I FESTAVE ZYRTARE

Albanian

Janar   1 & 2    Ditët e Vitit Ri

Janar   6          Epifania

KOORDINATAT BANKARE

Albanian

Per aplikimet per pasaporte

 

Pages

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00