Articles

NJOFTIM FESTA E GJITHË SHENJTORËVE

Albanian

KONSULLATA E PËRGJITHSHME NË MILANO NJOFTON SE, ME RASTIN E FESTËS SË TË GJITHË SHENJTORËVE, DO TË QËNDROJË E MBYLLUR DITËN E PREMTE DATË 01 NËNTOR 2019.
JU UROJMË TË GJITHËVE GËZUAR FESTËN!

NJOFTIM - PASAPORTA DHE KARTA ID

Albanian

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA IDENTITETI ELEKTRONIKE DERI NË DATË 20 DHJETOR 2019, QË KËTO PASAPORTA JANË GATI DHE DO T'JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE PAGESËN PËR KËTË SHËRBIM. TË TJERËT JANË TË LUTUR TË PARAQITEN NË KONSULLATË PËR TË TËRHEQUR DOKUMENTAT E TYRE ÇDO DITË NGA E HËNA NË TË PREMTE (ME PËRJASHTIM TË DITËVE PUSHIM) VETËM NË ORARIN 12:00 - 14:00.
KUJDES!!! DOKUMENTAT BIOMETRIKË MUND TË TËRHIQEN BRENDA NJË VITI NGA DITA E APLIKIMIT, NË RAST TË KUNDËRT DO TË KONSIDEROHEN TË REFUZUAR.

NJOFTIM - FESTA E SHENJTËRIMIT TË NËNË TEREZËS

Albanian

Njoftojmë të gjithë qytetarët se Konsullata e Përgjithshme në Milano do të qëndrojë e mbyllur ditën e enjte datë 05 shtator 2019 me rastin e festës së shenjtërimit të Nënë Terezës, festë zyrtare në Shqipëri.
Faleminderit!

Dite Pushimi Gusht 2019

Albanian

Të nderuar qytetarë ju komunikojmë se në datat 12 dhe 15 Gusht 2019, me rastin e festave të Kurban Bajramit dhe Ferragosto, Konsullata e Përgjithshme Shqiptare në Milano do të qëndrojë e mbyllur.
Ju urojmë të gjithve Gëzuar Festat!

NJOFTIM - INVENTARI ALEAT

Albanian

KUJDES!!!
NE DATEN 28 QERSHOR 2019, PER ARSYE TE INVENTART TE 6 MUJORIT TE PARE TE VITIT, NE KONSULLATEN E PERGJITHSHME SHQIPTARE NE MILANO NUK DO JETE E MUNDUR AS APLIKIMI DHE AS TERHEQJA E DOKUMENTAVE BIOMETRIKE.
JU FALENDEROJME PER MIREKUPTIMIN!

FESTA E BAJRAMIT

Albanian

NJOFTIM!
Të nderuar qytetarë, me rastin e Festës së Bajramit, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano do të qëndrojë e mbyllur të mërkurën datë 05 qershor 2019.
Gëzuar Festën e Bajramit të gjithë besimtarëve Muslimanë.

NJOFTIM - PASAPORTA PËR TU TËRHEQUR

Albanian

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA IDENTITETI ELEKTRONIKE DERI NË DATËN 12 MARS 2021, QË KËTO PASAPORTA JANË GATI DHE DO T'JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE PAGESËN PËR KËTË SHËRBIM. QYTETARËT E TJERË TË PARAQITEN NË KONSULLATË PËR TI TËRHEQUR DOKUMENTET E TYRE NGA E HËNA NË TË PREMTE (ME PËRJASHTIM TË DITËVE PUSHIM) VETEM NE ORARIN 14:30 - 16:30.
 
Kujdes!!! Dokumentat biometrike mund të tërhiqen brenda një viti nga dita e aplikimit, në rast të kundërt do të konsiderohen të refuzuar.

DITË PUSHIMI - PRILL MAJ 2019

Albanian

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E SHQIPËRISË NË MILANO NJOFTON TË GJITHË QYTETARËT SE DO TË QËNDROJË E MBYLLUR NË DATAT: 22,25,29 PRILL SI EDHE NË DATËN 1 MAJ 2019 ME RASTIN E FESTAVE TË PASHKËS KATOLIKE DHE ORTODOKSE, FESTËS SË ÇLIRIMIT TË ITALISË SI EDHE FESTËS SË PUNËTORËVE.
GJEJMË RASTIN T'JU UROJMË TË GJITHËVE
GEZUAR FESTAT!

DITË PUSHIMI

Albanian

Të nderuar qytetarë,
Ju njoftojmë se në datat 14 dhe 22 mars 2019 Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë do të qëndrojë e mbyllur me rastin e Festës së Verës dhe Festës Bektashjane të Nevruzit.

NJOFTIM - FESTAT E FUNDVITIT

Albanian

Konsullata e Përgjithshme Shqiptare në Milano, njofton të gjithë qytetarët se në datat 25 - 26 Dhjetor 2018 dhe 1 - 2 janar 2019 do të qëndrojë e MBYLLUR.

Pages

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00