06.01.2021 - Mbyllje të zyrave konsullore

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano njofton të gjithë shtetasit e saj se më datë 06 janar 2021, në respekt të Festës së Epifanisë - festë zyrtare në Itali, do të qëndrojë e mbylur.
 
Faleminderit dhe Gëzuar Festën.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00