LAJMËRIM

Konsullata e Përgjithshme Shqiptare në Milano, për sigurinë e shtetasve dhe gjithë stafit konsullor, fton shtetasit me banim në zonat e izoluara, Codogno, Castiglione D'Adda, Casalpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo e San Fiorano, si edhe ata

 

PASAPORTA DHE KARTA ID PËR TU TËRHEQUR

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA DHE KARTA ID DERI NË DATËN 03 JANAR 2020, QË KËTO DOKUMENAT JANË GATI DHE DO T'JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE KANË KRYER PAGËSËN PËR KËTË SHËRBIM. TË TJERËT TË PARAQ

 

Njoftim - Inventari vjetor i dokumentave biometrike

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano njofton se në datat 30 dhe 31 Dhjetor 2019 nuk do jetë e mundur as aplikimi dhe as tërheqja e dokumentave biometrike (pasaporte dhe karte id) për arsye të inventarizimit dhe mirëmbajtjes së sistemit nga ana e Kompanisë Alea

 

NJOFTIM - FESTAT E FUNDVITIT 2019

Të nderuar qytetarë me rastin e Festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri Konsullata e Përgjithshme në Milano do të qëndrojë e mbyllur datë 25 dhe 26 dhjetor 2019, datë 1 dhe 2 janar 2020 si edhe datë 06 janar 2020. Ju urojmë të gjithëve Gëzuar Festat!

 

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 3497834666

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00