PASAPORTA DHE KARTA ID GATI PER TERHEQJE

NJOFTOJMË TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA DHE KARTA ID PRANË KONSULLATËS NË MILANO DERI MË DATË 22 JANAR 2021 SE KËTO DOKUMENTA KANË MBËRRITUR DHE JANË GATI PËR TËRHEQJE. QYTETARËT QË NUK KANË KËRKUAR SHËRBIMIN POSTAR MUND TË PARAQITEN NGA E HËNA NË TË P

 

MINISTRJA PËR EVROPËN DHE PUNËT E JASHTME, ZNJ. OLTA XHAÇKA BETOHET PARA PRESIDENTIT META

Pas ekzekutimit të himnit kombëtar, Ministrja Xhaçka u betua me dorën mbi Kushtetutë para Kreut të Shtetit: “Betohem në nderin tim, se do të zbatoj me përpikëri Kushtetutën dhe ligjet, si dhe do të kryej me përgjegjësi detyrën shumë të rëndësishme që më është besuar, të an

 

06.01.2021 - Mbyllje të zyrave konsullore

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano njofton të gjithë shtetasit e saj se më datë 06 janar 2021, në respekt të Festës së Epifanisë - festë zyrtare në Itali, do të qëndrojë e mbylur.   Faleminderit dhe Gëzuar Festën.

 

NJOFTIM PËR DOKUMENTAT BIOMETRIKE

NË DATAT 30 DHE 31 DHJETOR 2020, NË KONSULLATËN SHQIPTARE NË MILANO NUK MUND TE BËHET TËRHEQJA E PASAPORTAVE BIOMETRIKE DHE KARTAVE TË IDENTITETIT PËR ARSYE TË INVENTARIT VJETOR. DATA E FUNDIT PER TËRHEQJE ËSHTË 29 DHJETORI. SHËRBIMI RIFILLON RREGULLISHT NË DATËN 4 JANAR 2021.

 

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00