Articles

PASAPORTA DHE KARTA ID GATI PER TERHEQJE

Albanian

Konsullata e Përgjithshme Shqiptare në Milano njofton se janë gati për tërheqje të gjitha pasaportat dhe kartat id për të cilat është aplikuar deri në datë 12 MARS 2021. Orari i tërheqjes është çdo ditë pune 14:00 - 16:00.

 

Faleminderit!

MINISTRJA PËR EVROPËN DHE PUNËT E JASHTME, ZNJ. OLTA XHAÇKA BETOHET PARA PRESIDENTIT META

Albanian

Pas ekzekutimit të himnit kombëtar, Ministrja Xhaçka u betua me dorën mbi Kushtetutë para Kreut të Shtetit: “Betohem në nderin tim, se do të zbatoj me përpikëri Kushtetutën dhe ligjet, si dhe do të kryej me përgjegjësi detyrën shumë të rëndësishme që më është besuar, të anëtarit të Këshillit të Ministrave”.

06.01.2021 - Mbyllje të zyrave konsullore

Albanian

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano njofton të gjithë shtetasit e saj se më datë 06 janar 2021, në respekt të Festës së Epifanisë - festë zyrtare në Itali, do të qëndrojë e mbylur.
 
Faleminderit dhe Gëzuar Festën.

NJOFTIM PËR DOKUMENTAT BIOMETRIKE

Albanian

NË DATAT 30 DHE 31 DHJETOR 2020, NË KONSULLATËN SHQIPTARE NË MILANO NUK MUND TE BËHET TËRHEQJA E PASAPORTAVE BIOMETRIKE DHE KARTAVE TË IDENTITETIT PËR ARSYE TË INVENTARIT VJETOR. DATA E FUNDIT PER TËRHEQJE ËSHTË 29 DHJETORI. SHËRBIMI RIFILLON RREGULLISHT NË DATËN 4 JANAR 2021.

JU FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTIMIN.

Gëzuar Festat!

Albanian

Konsullata e Përgjithshme në Milano komunikon se, me rastin e Festave të fundvitit, do të qëndrojë e mbyllur në datat 25 dhjetor 2020 dhe 01 janar 2021.
Gjejmë rastin t'ju urojmë të gjithëve gëzim, shpresë dh paqe. Gëzuar Krishtlindjet dhe një Vit të Ri plot shëndet dhe begati. 

Dita Kombëtare e Rinisë

Albanian

Konsullata e Përgjithshme Shqiptare në Milano njofton të gjithë shtetasit e saj se, në respekt të ditës kombëtare të rinisë, do të qëndrojë e mbyllur datë 08.12.2020.
Gëzuar Festën!

NJOFTIM PER MBYLLJEN E ZYRAVE TË KONSULLATËS

Albanian

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano, në zbatim të Dekretit të Kryeministrit Italian Giuseppe Conte i firmosur ne dt. 03.11.2020 i cili ka hyrë në fuqi sot në dt. 06.11.2020, komunikon se ndërpriten përkohësisht të gjitha shërbimet konsullore deri në datën 3 DHJETOR 2020.

Do të garantojmë shërbimin me postë si edhe vetëm rastet urgjente (si nulla osta vdekje).

Informacion mbi afatin e vlefshmërisë së dokumenteve biometrike të Republikës së Shqipërisë

Albanian

Të nderuar qytetarë,
Ju informojmë se Qeveria e Republikës së Shqipërisë, nëpëmjet Aktit Normativ, 23/20, ka vendosur që pasaportave biometrike të cilave u mbaron afati brenda vitit 2020, t'ju zgjatet vlefshmëria deri në 31 dhjetor 2020.
Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano ka njoftuar autoritetet italiane pëkatëse për këtë vendim të qeverisë shqiptare.
Për lehtësinë tuaj, ju ftojmë të printoni vërtetimin e mëposhtëm, në gjuhën italiane, për t'ja paraqitur autoriteteve italiane si dhe atyre kufitare.

NJOFTIM

Albanian

Konsullata e Përgjithshme në Milano, njofton se me rastin e Festës së Republikës së Italisë më dt. 02/06/2020 do të qëndrojë e mbyllur.

Pages

Indirizzo

Via San Martino 10,
20122 Milano

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 391 7373551

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Apertura ufficiale

Lunedi- Venerdi
09:00 - 14:00