NJOFTIM - INVENTARI ALEAT

KUJDES!!! NE DATEN 28 QERSHOR 2019, PER ARSYE TE INVENTART TE 6 MUJORIT TE PARE TE VITIT, NE KONSULLATEN E PERGJITHSHME SHQIPTARE NE MILANO NUK DO JETE E MUNDUR AS APLIKIMI DHE AS TERHEQJA E DOKUMENTAVE BIOMETRIKE. JU FALENDEROJME PER MIREKUPTIMIN!

 

FESTA E BAJRAMIT

NJOFTIM! Të nderuar qytetarë, me rastin e Festës së Bajramit, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano do të qëndrojë e mbyllur të mërkurën datë 05 qershor 2019. Gëzuar Festën e Bajramit të gjithë besimtarëve Muslimanë.

 

NJOFTIM - PASAPORTA PËR TU TËRHEQUR

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA IDENTITETI ELEKTRONIKE DERI NË DATËN 31 MAJ 2019, QË KËTO PASAPORTA JANË GATI DHE DO T'JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE PAGESËN PËR KËTË SHËRBIM. QYTET

 

DITË PUSHIMI - PRILL MAJ 2019

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E SHQIPËRISË NË MILANO NJOFTON TË GJITHË QYTETARËT SE DO TË QËNDROJË E MBYLLUR NË DATAT: 22,25,29 PRILL SI EDHE NË DATËN 1 MAJ 2019 ME RASTIN E FESTAVE TË PASHKËS KATOLIKE DHE ORTODOKSE, FESTËS SË ÇLIRIMIT TË ITALISË SI EDHE FESTËS SË PUNËTORËVE. GJ

 

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+39 3497834666
Info mbi turizmin në Shqipëri +39 3913326153
orari 9:00 - 16:00

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00