U mbajt Dita e Kulturës Shqiptare në Kuvajt

13 shkurt 2014, Ambasada e Shqipërisë Kuvajt bashkëpunim me qendrën TIES (Center for Cross Cultural Dialogue) organizuan Ditën e Kulturës Shqiptare ambjentet e kësaj qendre. Aktivitetet e organizuara përfshinin një prezatim power point për Shqipërinë nga Ambasadori Kujtim Morina, pasuar nga një regjistrim video ‘Discover Albania”; recitime poezive anglisht autorëve shqiptarë Fatos Arapi dhe Ismail Kadare nga fëmijë komunitetit shqiptar Kuvajt; valle popullore tiranase si dhe ofrim i gatimeve tradicionale shqiptare. Aktivitetet u ndoqën nga një numër i madh pranishmish shprehën interes mësonin shumë për Shqipërinë si një vend mesdhetar evropian si dhe gjenin mundësinë për ta vizituar atë ardhmen e afërt.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00