Shërbimet Konsullore

Legalizimi dhe apostilimi i dokumenteve                       http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbime-konsullore/legalizimi-dhe-apostilimi-i-dokumenteve                                                                                                                                                       Regjimi i vizave për të huajt                               http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbime-konsullore/regjimi-i-vizave-per-te-huajt                                                                                                                                                                Regjimi i vizave për shtetasit shqiptarë             http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbime-konsullore/regjimi-i-vizave-per-shtetasit-shqiptare                                                                                                                                         Aktet noteriale konsullore dhe përkthimi i dokumenteve              http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbime-konsullore/aktet-noteriale-konsullore-dhe-perkthimi-i-dokumenteve  

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00