Festa e Flamurit 2017

Me rastin e Festës Kombëtare të 105 Vjetorit të Pavarësisë, Ambasada e RSH-së në Shtetin e Kuvajtit organizoi një pritje ku morën pjesë: z. Yaser Abul, Ministër Shteti për Strehimin dhe çështjet Sociale, përfaqêsues të trupit diplomatik, institucioneve shtetërore kuvajtiane, deputetë dhe ish deputetë të Parlamentit të Kuvajtit, përfaqësues nga shoqëria civile, biznesi, drejtues të shoqatave humanitare kuvajtiane, si dhe bashkëkombasit tanë me banim të përkohshëm në Kuvajt.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00