Colours of Albania

"Ngjyrat e Shqipërisë” (Colours of Albania) nisma inovative e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme për promovimin e bukurive të Shqipërisë, që bëri bashkë mbi mijëra pasionantë të fotografisë. Nëpërmjet këtyre fototgrafive Shqipëria tregon potencialin e saj të vërtetë si një destinacion turistik, si një vend i denjë për investime të huaja dhe si një vend evropian. #ColourofAlbania2017 #ShqipëriaJonë#albaniathroughyoureyes.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00