Articles

U mbajt Dita e Kulturës Shqiptare në Kuvajt

Albanian

13 shkurt 2014, Ambasada e Shqipërisë Kuvajt bashkëpunim me

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Shërbimet Konsullore

Albanian

Legalizimi dhe apostilimi i dokumenteve                       http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbime-konsullore/legalizimi-dhe-apostilimi-i-dokumenteve                                                                                                                                                       Regjimi i vizave për të huajt                               http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbime-konsullore/regjimi-i-vizave-per-te-huajt                           

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Ambasadori

Albanian

 

 2016…..        Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of  Republic of 

                        Albania, State of Kuwait

 

2013-2015     Charge d’Affaires a.i, Embassy of  Republic of Albania , Riyadh/     

                         Kingdom of Saudi Arabia

 

2009-2013     Director of Consular Department, MFA, Tirana/ Albania

2009                Charge d’Affaires a.i, Embassy of  Republic of Albania , Moscow/ 

                         Russian Federation 

 

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacioni investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

Rritja ekonomike e vendit reflekton shenja të konsolidimit fiskalduke reduktuar gradualisht defiçitin buxhetor dhe borxhin publik dhe stabilitet ekonomik.

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00