25 Vite Kontribut Humanitar në Shqipëri

Më 21 shkurt 2017 organizohet në Tiranë konferenca për kontributin humanitar në Shqipëri të Shtetit të Kuvajtit. 

Me prezencën ekskluzive të Ministrit të Vakëfeve dhe Çështjeve Islame dhe Ministër Shteti për Pushtetin Lokal, të përfaqësuesve të shoqatave përkatëse bamirëse si dhe figurave të njohura në Shqipëri në konferencën " 25 Vite Kontribut Humanitar në Shqipëri". 

 

Ndër aktivitetet e zhvilluara gjatë kësaj vizite ishte edhe ceremonia e dekorimit të disa drejtuesve të shoqatave bamirëse kuvajtiane nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë për kontributin e jashtëzakonshëm.

Postal Address

Embasy of Albania
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat -13031, State of Kuwait

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Sunday - Thursday
08:00 - 16:00