Platforma e Sherbimeve Konsullore Online

Platforma e Sherbimeve Konsullore Online ofron aplikime online per 36 sherbime konsullore. Duke filluar nga data 1 maj 2017 keto sherbime do te ofrohen Vetem online.
23 nga keto sherbime do te kryhen teresisht online.
Sherbimet do ti dergohen qytetarit me poste te parapaguar nga ana e tij.
Vetem per 13 nga sherbimet kerkohet qe qytetari te paraqitet vetem 1 here ne Perfaqesine Diplomatike dhe Konsullore.  
 
Per me teper ju lutemi shikoni faqen e Ministrise se Puneve te Jashtme te Shqiperise:
http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online 
 
Ne portalin nderqeveritar e-Albania:
https://e-albania.al/sherbimet-rezultatet.aspx?search=mpj
 
Ne faqen e cdo Ambasade dhe Konsullate

Postal Address

Embasy of Albania
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat -13031, State of Kuwait

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Sunday - Thursday
08:00 - 16:00