Deklaratë e Ministrisë së Punëve të Jashtme për sulmet terroriste në Francë, Tunizi dhe Kuvajt

26.06.2015  Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë dënon me forcë sulmet e sotme terroriste të ndërmarra, pa ndonjë lidhje me njëra-tjetrën, në Francë, Tunizi dhe Kuvajt, si pasojë e të cilave kanë humbur jetën shumë persona. Ministria e Punëve të Jashtme shpreh ngushëllimet e saj më të sinqerta për familjet e viktimave dhe të afërmit e tyre, si edhe ofron mbështetjen për autoritetet e këtyre vendeve në përballimin e kësaj situate dhe kundërvënien me të gjitha mjetet ndaj çdo akti terrorist, kudo që ai ndodh.

Postal Address

Embasy of Albania
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat -13031, State of Kuwait

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Sunday - Thursday
08:00 - 16:00