Pritja për Festën Kombëtare

30 nëntor 2014 Ambasada shqiptare në Kuvajt, me rastin e Festën Kombëtare, organizoi një pritje për Trupin Diplomatik në Shtetin e Kuvajtit dhe të ftuar të tjerë në ambjentet e “Symphony Style Hotel”. Ambasadorët dhe diplomatë të tjerë të akredituar në Kuvajt, autoritete kuvajtjane dhe biznesmenë, anëtarë të komunitetit shqiptar që jetojnë në Kuvajt dhe miq të ndryshëm morën pjesë në këtë aktivitet. Grupi i mirënjohur i muzikantëve që erdhën posaçërisht nga Shqipëria për këtë aktivitet, “Familja Qerimaj”, luajtën në instrumente muzikore si: violinë, klarinetë dhe organo, duke e bërë këtë aktivitet edhe më të këndshëm për pjesëmarrësit. Në sallë u vendosën edhe stenda të mëdha me informacione rreth historisë së Shqipërisë dhe aktualitetit që ishin interesante gjithashtu. 

Postal Address

Embasy of Albania
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat -13031, State of Kuwait

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Sunday - Thursday
08:00 - 16:00