Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë viziton Kuvajtin

Kryetari i Kuvendit të Shqipërise Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi një vizitë zyrtare në Kuvajt më 8-11 Qershor 2014.Gjatë kësaj vizite ai u takua me Emirin e Shtetit te Kuvajtit Lartesinë e Tij Sheik Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, me Kryeministrin Lartesine e Tij Sheik Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah, Me Zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Puneve te Jashtme Sheik Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah etj. 

Postal Address

Embasy of Albania
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat -13031, State of Kuwait

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628
Nr. i emergjences: +96594048219

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Sunday - Thursday
08:00 - 16:00