Platforma e Sherbimeve Konsullore Online

Platforma e Sherbimeve Konsullore Online ofron aplikime online per 36 sherbime konsullore. Duke filluar nga data 1 maj 2017 keto sherbime do te ofrohen Vetem online. 23 nga keto sherbime do te kryhen teresisht online. Sherbimet do ti dergohen qytetarit me poste te parapaguar nga ana e tij. Vetem

 

Ambasada e Shqipërisë në Kuvajt organizon një pritje me rastin e Festës Kombëtare

29 Nëntor 2016 -Ambasada e Shqipërisë në Kuvajt organizoi një pritje në Hotel J W Marriott me rastin e Festës Kombëtare. Në këtë event morën pjesë përfaqësues të trupit diplomatik, të botës së biznesit, mbështetës dhe dashamirës të Shqipërisë, anëtarë të komunitetit

 

Shërbimi Konsullor Online

Shërbimet Konsullore Online Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore TË NDERUAR QYTETARË, Pasi te klikoni ne link-un me poshte, duke klikuar mbi sejcilin nga shërbimet konsullore të listuara, Ju keni mundësi të informoheni mbi pr

 

MPJ prezanton E-Konsullata

Ministria e Punëve te Jashtme prezanton aplikacionin E-Konsullata   Më 13 shtator 2016, Ministria e Punëve të Jashtme në bashkëpunim me kompaninë Telekom Albania organizuan aktivitetin promovues të aplikacionit konsullor E-Konsullata. Ky aplikacion vjen ne kuadër te reformës së n

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Salam Area, Block 7 Street 717
Villa 4, P.O.Box. 3090
Safat-13031, Shteti i Kuvajtit

Tel / Fax

Tel: +965 2524 0627
Fax: +965 2524 0628

E-MAIL


embassy.kuwait@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:00 - 16:00