Ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti!

Kontribute vullnetare, Emergjenca Shqipëria Solidare Dhuro online përmes e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti! Ju mund të dhuroni duke përdorur një kartë krediti ose debiti të çdo banke drejt llogarisë së Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë. Kontribut

 

ÇËSHTJET E SHTETËSISË

Bazuar në Ligjin nr.  8389, datë 5.8.1998 “Për shtetësinë shqiptare” ndryshuar me Ligjin nr. 8442, datë 21.1.1999, çështjet e shtetësisë trajtohen nga Ministria e Brendshme, Drejtoria për Azilin dhe Shtetësinë. Për fitimin e shtetësisë shqiptare me njohje ose dhënie, si dhe

 

Prishtinë/Takim i përbashkët pune për ecurinë e zbatimit të marrëveshjeve Shqipëri - Kosovë

Me date 1 shkurt, u zhvillua ne Prishtine, takimi i perbashket mes autoriteteve shqiptare dhe kosovare, me qëllim mbikëqyrjen e zbatimit të disa prej marrëveshjeve të nënshkruara në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive, të zhvilluar më 26 nëntor në Pejë. Delegacioni shqiptar kryesohe

 

Vizita në Prishtinë, Bushati: Kosova është e para

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati zhvilloi një vizitë zyrtare në Kosovë. Ministri Bushati zhvilloi një takim me Kryetarin e Parlamentit të Kosovës Kadri Veseli, me Kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj, Zëvendëskryministrin e parë, njëherësh Ministër i Punë

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Qyteza Pejton, Rruga Mujo Ulqinaku
18 Prishtine

Tel / Fax

Tel. + 383 38 248208
Fax. + 383 38 248 209
Nr. i emergjences:+383 45 618 618

E-MAIL

embassy.pristina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 16:30