Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, zhvilloi një vizitë në Gjakovë.

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, zhvilloi një vizitë në Gjakovë.  Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, më 11 mars zhvilloi një vizitë në Gjakovë. Gjatë kësaj vizite Kryetarja Nikolla shoqërohej nga Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, dhe drejtue

 

Gjatë vizitës së punës në Prishtinë, anëtarët e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, të kryesuar nga Kryetarja, znj. Klotilda Bushka, dhe Zëvendëskryetarja, znj. Dhurata Çupi, zhvilluan një takim në Fakultetin J

Gjatë vizitës së punës në Prishtinë, anëtarët e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, të kryesuar nga Kryetarja, znj. Klotilda Bushka, dhe  Zëvendëskryetarja, znj. Dhurata Çupi, zhvilluan një takim në Fakultetin Juridik të Universit

 

Leje Qëndrimi biometrike 5-vjeçare të rinovueshme pa afat, ministri Çuçi dorëzon kartat e para për dy të rinj nga Kosova që punojnë në Tiranë: Aplikim online dhe pa dokumente shtesë

Pas marrëveshjes mes dy qeverive Shqipëria ka nisur tashmë me lëshimin e Lejeve të Qëndrimit Biometrike për shqiptarët e Kosovës që jetojnë në vendin tonë. Dy kartat e para iu dorëzuan Aritës dhe Kushtrimit, dy të rinj nga Kosova që punojnë në Tiranë. Dokumenti biometrik 5-vjeça

 

MPJD dhe MEPJ përmbyllin me sukses konkursin "Colours of Albanians 2022"

Konkursi i fotografisë "Colours of Albanians" është përmbyllur sot në Prishtinë me ceremoninë solemne për ndarjen e 10 çmimeve fituese Konkursi që bëri hapjen në Shqipëri me 26 nëntor, është finalizuar në Kosovë pikërisht sot në shënimin e ditës së Pavarësisë së Kosovë

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Qyteza Pejton, Rruga Mujo Ulqinaku
18 Prishtine

Tel / Fax

Tel. + 383 38 248208
Fax. + 383 38 248 209
Nr. i emergjences:+383 45 618 618

E-MAIL

embassy.pristina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 16:30