SHTZ. Shinzo Abe

Shinzo ABE, Kryeministri japonez më jetëgjatë e ka drejtuar vendin me sukses në sfida të vështira. Paketa ekonomike "Abenomics" provoi të ishte një sukses i moderuar, duke sjellë përsëri rritje ekonomike. Qeveria Abe promovoi bashkëpunimin ekonomik dhe tregtinë e lirë në rajon dhe

 

Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu ne nje takim pune me zotin Makoto ITO, ambasadori i Japonise ne Shqiperi.

Nje mbremje e kendshme pune, me zotin Makoto ITO, ambasadori i Japonise mike ne Shqiperi. Diskutuam mbi marredheniet dypaleshe dhe perspektiven premtuese ne marredheniet ekonomike. Nice evening with H.E.Mr Makoto ITO,Ambassador of Japan in Tirana. Among other things we discussed for the exc

 

Artikuj mbi Shqiperine ne Asahi Shimbun

Autorja znj.Miho Ota , është një mike e mire e Ambasadës , e cila ka vizituar Shqiperine, tre here, për një periudhe të shkurter. Znj.Ota ka botuar disa artikuj mbi Shqiperine, në një nga gazetat dhe portalet me të medhenj në Japoni, ASAHI SHIMBUN. https://www.asahi.com/and_travel/202004

 

NJOFTIM !

NJOFTIM Me Aktin Normativ nr 23, datë 06.06.2020 , Qeveria e Republikës se Shqiperisë ka miratuar : "afati i vlefshmerisë së Pasaportave të shtetasve Shqiptar,që përfundojnë brenda vitit 2020,zgjatet deri më dt 31.12.2020". Në varësi edhe të vendit pritës, nëse do të lind nevoj

 

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00