Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu viziton ambientet e fabrikës Sews Cabind, investimi i parë japonez në vendin tonë, nga gjigandi Sumitomo.

Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu së bashku me homologun e tij, z.Takada vizituan ambientet e fabrikës Sews Cabind, investimi i parë japonez në vendin tonë, nga gjigandi Sumitomo. Deri tani janë trajnuar dhe punësuar mbi 300 punonjës dhe së shpejti fabrika do të zgjerojë aktivitetin e saj.

 

Ambasadori i RSH-së, në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim virtual me Presidentin e JATA (JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS).

Me kërkesë të ambasadorit të RSH-së, në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu u zhvillua një takim virtual me Presidentin e JATA (JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS) z.Tadashi Shimura dhe z.Hiroshi Sawabe Drejtor Ekzekutiv i Zyrës Ndërkombëtare të Turizmit të JATA. Ambasadori informoi bashkëbisedu

 

Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një conference call me zotin Seiichiro Taguchi, Drejtor për Evropën Qendrore dhe Juglindore në departamentin Evropian, të MPJ-së japoneze si dhe desk oficeri z.Matsumoto.

Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një conference call me zotin Seiichiro Taguchi, Drejtor për Evropën Qendrore dhe Juglindore në departamentin Evropian, të MPJ-së japoneze si dhe desk oficeri z.Matsumoto. Gjatë video call, z.Teneqexhiu informoi pjesëmarrësit lidhur me zhvillimet e f

 

Ambasadori, z.Gjergj Teneqexhiu priti në zyrë z.Nobuyuki Kikuchi, Drejtor në Divizionin e Sigurisë së Resurseve, Byroja e Çështjeve Ekonomike, në MPJ-në japoneze.

Ambasadori, z.Gjergj Teneqexhiu priti në zyrë z.Nobuyuki Kikuchi, Drejtor në Divizionin e Sigurisë së Resurseve, Byroja e Çështjeve Ekonomike, në MPJ-në japoneze. Gjatë takimit, bashkëbiseduesit diskutuan mbi zhvillimet e fundit të marrëdhënieve dypalëshe si dhe u diskutua për m

 

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00