Njoftim!

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët se më 30 dhe 31 dhjetor 2020, për nevoja të inventarit vjetor, Zyra Konsullore nuk do të mund të ofrojë shërbime lidhur me pasaportat dhe letërnjoftimet (as aplikime të reja dhe as tërheqje. Në këto data do të vijojnë të ofrohen normalisht të gjitha shërbimet e tjera konsullore.

Faleminderit!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via Asmara nr.5 - 00199
Romë - Itali

Tel / Fax

Tel: 00 39 06/86224110
Fax: 00 39 06/86224120
Zyra Konsullore
Tel: +39 06/86224115
Nr. i emergjences:+39 3420498192

E-MAIL

embassy.rome@mfa.gov.al konsullore.rome@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
09.00 - 17.00