Mundësi për të bërë praktikë në Ambasadën e RSH-së në Romë

Ambasada e RSH-së në Romë ka filluar programin e rekrutimit të praktikantëve, sipas nevojës. Njoftimet për rekrutim do të publikohen në faqen e Internetit të Ambasadës, në varësi të vendit të lirë.

Nëse dëshironi të njoftoheni në mënyrë elektronike mbi vende të lira praktike, dërgoni një email me lëndë “Interes për praktikë” tek embassy.rome@mfa.gov.al, duke përmendur vendet ku do ishit i/e interesuar për praktikë (zyrë konsullore apo ambasadë), si dhe të dhënat tuaja të kontaktit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via Asmara nr.5 - 00199
Romë - Itali

Tel / Fax

Tel: 00 39 06/86224110
Fax: 00 39 06/86224120
Zyra Konsullore
Tel: +39 06/86224115
Nr. i emergjences:+39 3420498192

E-MAIL

embassy.rome@mfa.gov.al konsullore.rome@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
09.00 - 17.00