Pavijoni i Shqipërisë në Bienalen e Arkitekturës, Venecia

Pavijoni i i Shqipërisë në Bienalen e Arkitekturës, në Venecia, ka për temë 'Të kam lënë malin'. Paraqet tekste të reja të shkruara nga shkrimtarë dhe mendimtarë bashkëkohorë mbi arkitekturën e zhvendosjes. Këto tekste janë hedhur në muzikë dhe kënduar nga dis

 

Ambasadorja Anila Bitri Lani paraqet kopjet e Letër Kredencialeve

Më datë 24.05.2016, Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Republikën Italiane Sh. S. Znj. Anila Bitri Lani, i paraqiti kopjet e Letër Kredencialeve Z.Riccardo Guariglia, Drejtor i Ceremonialit Diplomatik të Republikës Italiane.

 

Takimi i Diasporës shqiptare në Itali

Nën kujdesin e veçantë të Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Ditmir Bushati, dhe në bashkëpunim me Zyrën IOM Tiranë, në kuadër të projektit të përbashkët mbi ‘Angazhimin e Diasporës Shqiptare në zhvillimin e vendit’, në rrugën e përga

 

Colours of Albania - Diplomacia digjitale në veprim

#Çfarë është #ColoursofAlbania? Fushatë mbarëkombëtare dhe konkurs fotografik në mediat sociale për promovimin e Shqipërisë (Instagram, Facebook, Twitter, Web). Nis më 27 maj 2016! Prezanto me imagjinatë Shqipërinë! Kjo iniciativë synon prezantimin e imazhit të vendit, duke pë

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via Asmara nr.5 - 00199
Romë - Itali

Tel / Fax

Tel: 00 39 06/86224110
Fax: 00 39 06/86224120
Zyra Konsullore
Tel: +39 06/86224115

E-MAIL

embassy.rome@mfa.gov.al konsullore.rome@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:30

E premte
09:00 - 14,00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 09.00 - 14.00
E martë 09.00 - 14.00
E mërkurë 09.00 - 14.00
E enjte 09.00 - 14.00
E premte 09.00 - 13.00