Nënshkruhet “Marrëveshja ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Filipineve për heqjen e kërkesave për viza për mbajtësit e pasaportave diplomatike, të shërbimit dhe zyrtare'

9 shtator 2013 u nënshkrua “Marrëveshja ndërmjet Këshillit Ministrave Republikës Shqipërisë dhe Qeverisë Republikës Filipineve për heqjen e kërkesave për viza për mbajtësit e pasaportave diplomatike, shërbimit dhe zyrtare”. Marrëveshja u nënshkrua nga Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës Shqipërisë Itali, Sh.T. Neritan Ceka dhe Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës Filipineve Shqipëri, rezident Itali, Sh.T. Virgilio A. Reyes JR.

Para ceremonisë nënshkrimit marrëveshjeve dy Ambasadorët diskutuan mbi nivelin e marrëdhënieve ndërmjet Shqipërisë dhe Filipineve, si dhe promovimin e tyre, mënyrë veçantë fushën ekonomike nëpërmjet njohjes burimeve për shfytëzim, si dhe shkëmbimit eksperiencave respektive.

Indirizzo

Ambasciata Albanese
Via Asmara nr.5 - 00199
Romë - Itali

Tel / Fax

Tel: 00 39 06/86224110
Fax: 00 39 06/86224120
Ufficio consolare
Tel: +39 06/86224115

E-MAIL

embassy.rome@mfa.gov.al konsullore.rome@mfa.gov.al

Orari di apertura

Lunedi al Venerdì
09.00 - 17.00

SERVIZI DELL’UFFICIO CONSOLARE
09.00 - 17.00