Ambasadori Neritan Ceka vizitoi ekspozitën e Institutit “Luce” – “Imagjinari italian”, përgatitur nga Roland Sejko

  Ambasadori Neritan Ceka, i shoqëruar nga anëtarë të stafit diplomatik të Ambasadës në Romë, vizitoi ekspozitën historike të Institutit “Luce”, të titulluar “Luce – Imagjinari italian”. Kjo ekspozitë, e përgatitur nga Roland Sejko, i cili është përgjegjës i sekto

 

Ambasadori Neritan Ceka mori pjesë në konferencën me temë “Giuseppe Vedovato. Një horizont i ri për dialogun”, në Greci

Ambasadori Neritan Ceka mori pjesë në konferencën me temë "Giuseppe Vedovato. Një horizont i ri për dialogun", organizuar në vendlindjen e tij, komunën arbëreshe të Greci-t, në provincën e Avellino-s. Mbi veprimtarinë e politikanit të shquar, kryetar i Këshillit të Evropës n

 

Ambasadori Neritan Ceka mori pjesë në takimin kulturor shqiptaro-arbëresh në Chieuti

  Ambasadori Neritan Ceka mori pjesë, më 24 gusht 2014, në takimin kulturor shqiptaro-arbëresh që u zhvillua në qytetin arbëresh Chieuti, me nismë të komunave arbëreshe Chieuti e Ururi dhe AIDA, nën patronazhin e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Itali. Në fjalimin

 

Takim i Ambasadorit Neritan Ceka me Ministren italiane të Arsimit, Universitetit dhe Kërkimit Shkencor

  Ambasadori Neritan Ceka, i shoqëruar nga Këshilltarja Donika Hoxha, zhvilloi sot, më 1 gusht 2014, një takim me Ministren italiane të Arsimit, Universitetit dhe Kërkimit Shkencor, zonjën Stefania Giannini. Qëllimi kryesor i takimit kishte të bëjë me ruajtjen dhe mësimin e gju

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via Asmara nr.5 - 00199
Romë - Itali

Tel / Fax

Tel: 00 39 06/8622411
Fax: 00 39 06/86224120

E-MAIL

embassy.rome@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08.30 - 16.30

E premte
08.30 - 14-00